Lajme dhe Ngjarje

Intervista e Kryetarit të FSSHK-së në Klan Kosova ora 7

Posted by:

Kryetari i FSSHK-së Dr. Blerim Syla në emisioni ora 7 të Klan Kosova ka bashkëbiseduar me gazetaren Valentina Ahmeti në lidhje me gjendjen në shëndetësi, marrëveshjen me PAN-in si dhe imazhin e punëtorëve shëndetësor dhe Tryezën me këtë temë e cila do të mbahet të nesërmen me datë 25.10.2017 në Hotel Sirius ku pjesëmarrës do të jenë Ministria e Shëndetësisë, SHSKUK, Deputetët e Kuvendit të Kosovës, gazetarë dhe njohës të sistemit shëndetësor,përfaqësues të shoqërisë civile dhe të tjerë.

Gjithashtu u diskutua edhe për zgjedhjet lokale më konkretisht për programet për shëndetësi të Kandidatëve për Kryetar të Komunave me theks të veaqntë për Statusin e QKMF-ve në nivel vendi.

0
Creative Theme