Lajme dhe Ngjarje

Urime 17 Shkurti Dita e Pavarësisë

Posted by:

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës (FSSHK) ju uron 17 Shkurtin Ditën e Pavarësisë të Republikës së Kosovës të gjithë anëtarve të saj.

Me shpresë se do vijnë ditë me të mira për ne dhe shtetin tonë.

Me respekt,

FSSHK

0
Creative Theme