Intervista e Nënkryetarit të FSSHK-së Dr.Xhemajl Selmani në RTK në emisionin “Në vëzhgim” me temë “Pagesa shtesë për të gjithë punëtorët”

Posted by:

Ku pjesëmarrës ishin edhe Ministri i Shëndetësisë Zt.Armend Zemaj, ish Drejtori i SHSKUK-së dr.Basri Sejdiu  dhe Kryetari i FSSHK-së Dr.Blerim Syla, Kryetari i Këshillit Drejtues Dr.Jahir Lajqi, Nënkryetari i FSSHK-së Mr. Blerim Delija me  temë ” “Pagesa shtesë për të gjithë punëtorët” nga minutat  21:12.

Continue Reading →
0

Komunikatë për media

Posted by:

Sot me datë 03.07.2020 delegacioni i FSSHK-së në përbërje të Kryetarit të FSSHK-së Dr. Blerim Syla, Nënkryetarëve Mr. Blerim Delija dhe Dr. Xhemajl Selmani si dhe Kryetari i Këshillit Drejtues Dr. Jahir Lajqi zhvilluan takim pune me Ministrin e Shëndetësisë Z. Armend Zemaj.

Ky dialog dy palësh  u zhvillua me qëllim të evitimit të reagimit sindikal nga ana e FSSHK-së pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese në lidhje me Ligjin e Pagave.

Gjatë këtij takimi ku temë kryesore ishte vendimi i Gjykatës Kushtetuese ...

Continue Reading →
0

Syla kërkon nga qeveria reflektim sa i përket rritjes së pagave, ndryshe masat do të jenë radikale

Posted by:

Kryetari i Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës, Blerim Syla, ka reaguar ashpër pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese, ku e ka shpallur të pavlefshëm Ligjin për Pagat.

Tutje, Syla tha se kanë marrë vendim që ti adresohen kryeministrit të vendit Avdullah Hoti, ku kërkesa e tyre është rritja e pagave në sektorin shëndetësor.

Ai tha se ky vendim e ka zbeh vullnetin e puntorëve shëndetësor për punë.

Syla paralajmroi qeverinë se nëse nuk do të ketë reflektim nga ana e tyre do ...

Continue Reading →
0
Page 2 of 3 123
Creative Theme