Lajme dhe Ngjarje

Takim me Përfaqësuesin e Zyrës së Kryeministrit të Republikës së Kosovës

Posted by:

Delegacioni i FSSHK-së në krye me Kryetarin e FSSHK-së Dr. Blerim Syla zhvilluan takim dypalësh me përfaqësues nga Qeveria e Republikës së Kosovës,në takim u diskutua dhe u dakordua që të intensifikohet puna e kategorizimit të pagave për punëtorët  shëndetësor me anë të Ligjit mbi pagat.

FSSHK gjatë kësaj jave do të dërgojë propozimet e veta në lidhje me pozicionet aktual të punës në shëndetësi,kategorizimin si dhe koeficientët e pagës.

0
Creative Theme