KOMUNIKATË PËR MEDIA – Z2

Posted by:

KOMUNIKATË PËR MEDIA

Sot me datë 17.10.2013 Kandidati për Kryetari nga subjekti politik Lëvizja për Bashkim Z. Valon Murati me delegacion takoi Kryetarin e Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës-FSSHK Dr. Blerim Syla dhe nënkryetarin Blerim Delija.

Kryetari  dhe nënkryetari i FSSHK-së gjatë takimit e njoftuan Kandidatin me të arriturat e FSSHK-së në aspektin e mbrojtjes së të drejtave të punëtorëve shëndetësor dhe avancimin ...

Continue Reading →
0

KOMUNIKATË PËR MEDIA – Z1

Posted by:

KOMUNIKATË PËR MEDIA

Sot me datë 04.10.2013 Kandidati për Kryetari nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës-PDK Z.Agim Çeku me delegacion takoi Kryetarin e Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës-FSSHK Dr. Blerim Sylën me nënkryetarët dhe Kryetarin e Këshillit Drejtues.

Kryetari i FSSHK-së falënderoi Kandidatin për Kryetar të Prishtinës për shprehjen e interesimit dhe takimit me FSSHK-në e vetmja Federatë në Kosovë e cila mision të saj ka mbrojtjen e të drejtave të punëtorëve shëndetësor dhe pacientëve si shfrytëzues ...

Continue Reading →
0
Page 12 of 12 «...89101112