Lajme dhe Ngjarje

Intervista e Kryetarit të FSSHK-së Dr.Blerim Syla të dhëne në KTV- Lajmet e mbrëmjes me date 24.11.2020 me temë “Shtesat e punëtorëve shëndetësor dhe stafit mbështetës”

Posted by:

 

https://youtu.be/td1CNKAsnK4
0
Creative Theme