Author Archive

Posted by:

Sot me datë 23 Prill 2020 është bërë shpërndarja e donacionit prej 100 palë rroba një përdorimshme për punëtorët shëndetësor  ku 50 palë janë ndarë për pikën kufitare Bërnjak dhe 50 palë për pikën kufitare Jarinje.

Pranim dorëzimi i këtij donacioni për pikën kufitare Bërnjak është bërë në prani të Drejtorit të QKMF-Mitrovicë nga ana e Kryetari të Sindikatës së QKMF-Mitrovicë  Dr. Qerim Ademi si dhe shefi i mjekësisë familjare Burim Pllana, me q’rast Drejtori i QKMF-së Dr. Fevzi Sylejmani ka ...

Continue Reading →
0

Posted by:

Sot me datë 22 Prill 2020 në pikën kufitare Merdarë pranë ekipit mobil ku shërbejnë punëtorët shëndetësor nga Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare Podujevë nga ana e Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës është bërë shpërndarja e 75 palë rrobave një përdorimshe për punëtorët shëndetësor në këtë pikë mobile.

Ky donacion është mundësuar nga ana e Solidar Suisse -Kosova në kuadër të projektit mbështetje për partnerët përgjatë Pandemisë COVID-19 Projekti Personal protective equipment for Health workers on COVID-19 on Kosovo’s   ...

Continue Reading →
0

Komunikatë për media

Posted by:

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës përgjatë aktivitetit të saj në këtë kohë të Pandemisë COVID-19 si dhe në sajë të informatava nga Liderët Sindikal në terren është njoftuar për së afërmi me gjendjen e punëtorëve shëndetësor të prekur nga COVID-19.

Nga të dhënat tani më publike në Kosovë janë të prekur gjithsej  17 punëtorë shëndetësor me COVID-19 kurse në vet izolim janë 121, prej tyre në QKUK janë 6 të infektuar dhe  33 të vetizoluar , në  Regjion të ...

Continue Reading →
0

Ftesë për ofertë

Posted by:

Furnizimi me pajisje personale mbrotjëse për  ekipet mobile  të punëtorëve  shëndetësor të angazhuar në pika kufitare të Republikës së Kosovës

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës-FSSHK në bashkëpunim me Solidar Suisse Kosova në vazhdën e përpjekjeve për të kontribuar rreth ballafaqimit me nevoja konkrete të punëtorëve shëndetësor gjatë Pandemis COVID-19 përmes  Projektit Personal protective equipment for Health ëorkers on COVID-19 on Kosovo’s   Border Crossings” do të furnizojë punëtorët shëndetësor të angazhuar në ekipe mobile pranë pikave ...

Continue Reading →
0

Komunikatë për media

Posted by:

Për: Kryeministrin në detyrë Z. Albin Kurti

CC: Ministrit të Shëndetësisë Dr. Arben Vitia

CC: Sekretarit të Përgjithshëm të MSH-së Dr. Naim Bardiqi

CC:Bordit Drejtues të SHSKUK-së-Dr. Xhevat Jakupi

CC: Kryetares së Komisionit Parlamentar për Shëndetësi-Znj. Albena Reshitaj

 

Lënda: Kërkesë urgjente e FSSHK-së drejtuar Kryeministrit në detyrë Z. Albin Kurti

 

Duke u nisur nga pakjartësia e Vendimit të Qeverisë për ndarjen e stimulimeve në lidhje me punëtorët shëndetësor  po ju adresohemi se përfitues të këtij stimulimi duhet të jenë të gjithë punëtorët shëndetësor dhe stafi përcjellës ...

Continue Reading →
0

Komunikatë për media

Posted by:

Për: Kryeministrin në detyrë Z. Albin Kurti

CC: Ministrit të Shëndetësisë Dr. Arben Vitia

CC: Sekretarit të Përgjithshëm të MSH-së Dr. Naim Bardiqi

CC:Bordit Drejtues të SHSKUK-së-Dr. Xhevat Jakupi

CC: Kryetares së Komisionit Parlamentar për Shëndetësi-Znj. Albena Reshitaj

Lënda: Kërkesë urgjente e FSSHK-së drejtuar Kryeministrit në detyrë Z. Albin Kurti

Duke u nisur nga pakjartësia e Vendimit të Qeverisë për ndarjen e stimulimeve në lidhje me punëtorët shëndetësor  po ju adresohemi se përfitues të këtij stimulimi duhet të jenë të gjithë punëtorët shëndetësor dhe stafi përcjellës ...

Continue Reading →
0

Posted by:

Delegacioni i kryesuar nga Kryetari i FSSHK-së Dr.Blerim Syla ,Nënkryetar i FSSHK-së Dr.Xhemajl Selman si dhe  përfaqësuesi i FSSHK-së në Bordin Drejtues të FSSHK-së Dr.Islam Krasniqi kanë zhvilluar sot takim pune me Ministrin e Shëndetësisë Dr.Arben Vitia dhe kabinetin e tij me të cilin diskutuan dhe u dakorduan për bashkërendim dhe bashkëveprim me qëllim të ndërmarrjes së masave adekuate për luftimin e COVID-19 si dhe  marrjen e masave për mbrojtjen e punëtorëve shëndetësor,  për të cilët  Ministri Vitia shprehu mirënjohje ...

Continue Reading →
0
Page 7 of 12 «...56789...»
Creative Theme