Archive for January, 2020

Sindikatat dorëzuan kërkesën e përbashkët në Gjykatën Kushtetuese

Posted by:

Kërkohet revokimi i masës së përkohshme për pezullimin e Ligjit të Pagave

Pas takimit me Avokatin e popullit SBASHK-u, Sindikata e Shëndetësisë, e Policisë, e Doganës dhe ajo e Zjarrfikësve kanë vazhduar me takimet e përbashkëta konsultative me qëllim që të ndërmarrin angazhime të përbashkëta dhe kanë përgatitur kërkesën e përbashkët dorëzuar sot në Gjykatën Kushtetuese me kërkesën që ajo të revokojë masën e përkohshme për pezullimin e Ligjit të pagave.

Për këtë angazhim këto 5 sindikata kanë informuar edhe Avokatin e ...

Continue Reading →
0
Creative Theme