Archive for November, 2019

Komunikatë për media

Posted by:

Sot me datë 27 Nëntor 2019 në mbledhjen e jashtëzakonshme të Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës u vendos që për shkak të tragjedisë nga tërmeti për popullatën shqipëtare në nevojë të ndahet shuma prej 10,186.00 (dhjetëmijë/e/njëqind/e/tetëdhjetë/e/gjashtë) euro,  e që është  barazvlerë e secilit anëtarë të FSSHK-së nga 1 (një) euro.

Po ashtu duke bashkëndjerë dhembjen me familjen Abazi nga Livoqi  i Komunës së Gjilanit,  Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës ka vendos që familjes së tyre të ju ...

Continue Reading →
0

Komunikatë për media

Posted by:

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës thellësisht shpreh keqardhjen për humbjen e jetëve dhe lëndimeve të pësuara të popullatës shqipëtare,të gjithëve ju shprehim ngushllime më të sinqerta duke u solidarizuar në mënyrë me vëllazërore të mundshme.

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës  bënë apel tek të gjitha Institucionet Shëndetësore relevante e veçanërisht Ministria e Shëndetësisë që të vë  kontakt sa më të shpejtë me Institucionet Shëndetësore të Shqipërisë me qëllim të ofrimit të ndihmës së mundshme shëndetësore.

FSSHK-së  në çdo ...

Continue Reading →
0

Posted by:

Skender Uka

 

(10.01.1962-18.11.2019)

Me rastin e ndarjes nga jeta të Kryesindikalistit për Regjionin e Mitrovicë Zt. Skenderu Uka, Këshilli Drejtues dhe Kryesia e FSSHK-së shprehin bashkëdhimbje me njerëzit e afërt të familjes, kolegëve dhe të gjithë ata që e njohën nga afër Skenderin. Dashuria për njerëzit , punën dhe angazhimin ndër vite ishin virtytet e tij.

Continue Reading →
0
Creative Theme