Archive for March, 2019

Takim me Kryetarin e Komunës së Mamushës

Posted by:

Me datë 27 Mars 2019 Kryetar i FSSHK-së Dr.Blerim Syla dhe stafi mbështetës realizuan takime me Kryetarin e Komunës së Mamushës Zt.Abdulhadi Krasniç dhe drejtorin e Drejtoratit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Social Zt.Rujdi Mazrek. Në kuadër të projektit ‘Trupat Regjionale për dialog social” të mbështetur nga Olof Palme International Center me seli në Suedi në bashkëpunim me OJQ PEN dhe QPA  të implementuar nga Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës.

Gjatë këtij takimi Kryetari prezantoi planin e punës dhe dinamikën e ...

Continue Reading →
0

Takim me Kryetarin e Komunës së Prizrenit

Posted by:

Me datë 25 Mars 2019 Kryetar i FSSHK-së Dr.Blerim Syla, Përfaqësues i Regjionit të Prizrenit Dr.Bajram Kryeziu si dhe stafi mbështetës realizuan takime me Kryetarin e Komunës së Prizrenit Zt.Mytaher Haskuka dhe drejtori i Drejtorisë për Shëndetësi Zt.Visar Shehu. Në kuadër të projektit ‘Trupat Regjionale për dialog social” të mbështetur nga Olof Palme International Center me seli në Suedi në bashkëpunim me OJQ PEN dhe QPA  të implementuar nga Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës.

Gjatë këtij takimi Kryetari prezantoi planin ...

Continue Reading →
0

Takim me Kryetarin e Komunës së Dragashit

Posted by:

Me datë 25 Mars 2019 Kryetar i FSSHK-së Dr.Blerim Syla dhe stafi mbështetës realizuan takime me Kryetarin e Komunës së Dragashit Zt.Shaban Shabani dhe Drejtorin e Drejtoratit për Shëndetësi dhe Mirëqenie  Social  Zt.Behar Brenoli. Në kuadër të projektit ‘Trupat Regjionale për dialog social” të mbështetur nga Olof Palme International Center me seli në Suedi në bashkëpunim me OJQ PEN dhe QPA  të implementuar nga Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës.

Gjatë këtij takimi Kryetari prezantoi planin e punës dhe dinamikën e veprimit, gjithashtu i njoftoi ...

Continue Reading →
0
Creative Theme