Archive for August, 2018

Komunikatë për media

Posted by:

Me datë 10.08.2018 në QKMF-Suharekë përkatësisht në Urgjencën e kësaj Qendre janë sulmuar verbalisht dhe fizikisht stafi mjekësor i përbërë nga një mjek, tre infermier dhe një shofer.

Ngjarja ka ndodhur rreth orës 03.30 të mëngjesit sillet një pacient nga disa përcjellës të tjerë ku edhe pas ofrimit të shërbimit shëndetësor dhe dhënies së terapisë shoqëruesit e pacientit fillojnë të ofendojnë personelin shëndetësor verbalisht me fjalë fyese  dhe më pas edhe  fizikisht është sulmuar njëri nga infermierët.

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë ...

Continue Reading →
0
Creative Theme