Archive for May, 2017

Komunikate per media-23.05.2017

Posted by:

Komunikatë për media

Të nderuar/a,

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës njofton opinionin e gjerë se siç edhe ka premtuar në Konferencë për media, me qëllim te adresimit të kërkesave tona që kanë të bëjnë me shëndetësinë, ne ju jemi adresuar Partive Politike të cilat garojnë në Zgjedhjet e  parakohshme të 11 Qershorit, me platformën tonë për një shëndetësi më të mirë.

Motoja e kësaj platforme është “Shëndetësia prioritet mbi prioritetet”.

Konsiderojmë se partitë politike do të dalin të vetëdijesuar në ...

Continue Reading →
0

Komunikat për media

Posted by:

Komunikatë për media

Të nderuar/a,

Njoftojmë opinionin e gjerë se Kryesia e FSSHK-së ne mbledhjen e mbajtur me dt. 15.05. 2017 ne konsultim me Këshillin Grevist pasi analizoi situatën e krijuar pas rënies së Qeverisë së Republikes së Kosovës arriti në këto konkluza:

  1. Pezullohet Protesta Publike e paralajmëruar të mbahet me dt. 05.2017 deri ne një vendim tjetër të Organeve me të larta të FSSHK-së.
  2. FSSHK-ja mbetet fuqishem prapa kërkesave të parashtruara në protestat dhe grevat e meparshme e të cilat do ...
Continue Reading →
0
Creative Theme