Njoftohuni me sindikatën

Të gjitha informatat rreth sindikatës, aktiviteteve, dhe planeve

Shih dokumentin

Kryesia e FSSHK

Lista e kryesisë e plotë.

Sindikatat

Ndonëse, në krahasim me kushtet momentale në vendin tonë, organizimi sindikal ka çalime dhe problem të shumta, mund të themi me plotë përgjegjësi se FSSHK-ja paraqet një fenomen të rrallë sindikal I cili është I ngritur në kapacitetet e nevojshme për të ndërmarr aktivitete sindikale në interes të punëtorëve shëndetësorë.

Njoftim

Te nderuar/a,

Me datë 05 Nëntor, në RTV -Dukagjini në ora 20:30 në emisionin Përballje është i ftuar Kryetari i Federatës se Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës Dr. Blerim Syla, Drejtorit të Përgjithshëm të SHSKUK-së, Dr.Basri Sejdiu, Këshilltarit të lartë të Ministrit të Shëndetësisë Z.Ardian Ferizi dhe Deputeti i Kuvendit të Kosovës Dr.Haxhi Avdyli.

Ne ketë emision do te diskutohe: Cila është gjendja në shëndetësi sot dhe a ka reforma? A do te rriten pagat e mjekeve e infermiereve? A ka mungese te mjekeve neper spitalet e qendrat e mjekesive familjare? Pse po duan te ikin mjeket nga Kosova? Si dhe çështje tjera me rëndësi për punëtorët shëndetësorë.

 

Me respekt,

Zyra Qendrore e FSSHK-se

Adresa: Rr.Mustaf Kruja Z4-S3, Kati-5 Nr.17 10 030 Prishtine,

Kontakt:

Tel. +381 (0) 38 726 246

+377 (0) 45 588 902

e-mail: info@fsshk.eu

Ueb faqe: www.fsshk.eu

Lajmet e fundit

FSSHK u dergon propozimet për Ligjin mbi Pagat te gjithë Deputetëve te Kuvendit te Kosovës

Ne vazhdën e  përpjekjeve te Federatës se Sindikatave te Shëndetësisë se Kosovës qe ne Ligjin për Paga ran...

Me shume

Syla: Nga janari, mjekët në Kosovë nuk do të punojnë për 650 euro pagë, ata po largohen edhe sot (Video)

Kryetar i Federatës Sindikale të Kosovës, Blerim Syla ka thënë se qëllimi i institucionit që ai drejton kët...

Me shume

Mbahet mbledhja e Keshillit Drejtues te Sindikates se QKUK-se

  Me datë  02.11.2018,  është mbajtur mbledhja e radhës së Këshillit Drejtues të Sindikatës së QKUK...

Me shume

Arkiva

Syla: Nga janari, mjekët në Kosovë nuk do të punojnë për 650 euro pagë, ata po largohen edhe sot (Video)

Kryetar i Federatës Sindikale të Kosovës, Blerim Syla ka thënë se qëllimi i institucionit që ai drejton kët...

Read More

Trajnim per Lider te Rinj Sindikal

Duke filluar nga data 19-21 Tetor 2018 FSSHK ka organizuar trajnim dy ditor për Liderët e rinj Sindikal. Hapjen e...

Read More

FSSHK takohet me Kryetaren e Grupit te Grave Deputete

Gjate ditës se sotme ne vazhdën e aktiviteteve te FSSHK u realizua takimi me Kryetaren e Grupit te Grave Deputete...

Read More